Cliëntvolgsysteem

Bezoeken cliënten u vaak in een praktijk – of bezoekt u zelf vaak op cliënten op locatie – en zoekt u naar een oplossing om processen efficiënter, eenvoudiger en overzichtelijker te maken? Een web-integratie zou wel eens de oplossing kunnen zijn! Het cliëntvolgsysteem zoals ontwikkelt door Pluform biedt niet alleen betere en intensievere begeleiding binnen diverse branches, maar zorgt er ook voor dat u actuele en benodigde informatie voor het behandeltraject altijd en overal bij de hand heeft op uw tablet, laptop of smartphone. Zo is een persoonlijk dossier snel en gemakkelijk opgebouwd. Dat scheelt u en uw cliënt tijd én geld!

Alle informatie in één overzichtelijke online tool

Het doel van Pluform is om het proces tussen cliënt en professional zo te ondersteunen, dat het leertraject zo snel en effectief mogelijk verloopt. Pluform maakt het daarom mogelijk om alle kenmerken, activiteiten en documenten van de individuele cliënt te bundelen in één overzichtelijke online tool. Deze tool kan ingezet worden als cliëntvolgsysteem in de zorg (bij de behandeling tussen psycholoog en cliënt of arts en patiënt), maar ook als leeromgeving voor bijvoorbeeld docent en student! Doordat modules afzonderlijk en persoonsgebonden kunnen worden ingericht, creëert u zelf de voor u optimale online omgeving. Hierin kunt u alle afspraken, doelstellingen, middelen en informatie eenvoudig vastleggen en bijhouden.

Een greep uit de functionaliteiten:

  • Gespreks- en videofuncties, individueel of in groepsverband
  • Individuele profielen voor cliënten met persoonlijke doelen, voortgang, oefeningen en andere informatie.
  • Ondersteunende SMS-functie.
  • Mogelijkheid tot de ontwikkeling van complete leerprogramma’s.
  • Bibliotheekfunctie met alle informatie en content gebundeld en overzichtelijk voor iedere gebruiker.
  • En nog veel meer!

Op maat gemaakte modules voorzien u als professional niet alleen van vele gemakken, maar leveren ook belangrijke voordelen op voor uw cliënt, die voortaan zijn of haar behandeltraject beter inzichtelijk heeft en kan sturen. Doordat deze bovendien altijd en overal contact met u kan opnemen biedt het cliëntvolgsysteem een gevoel van veiligheid en biedt het de gebruiker een laagdrempelige manier om contact op te nemen vanuit een eigen, vertrouwde en veilige omgeving.

Effectief online volgen en begeleiden

In een begeleidingstraject dient de cliënt uiteraard te allen tijde centraal te staan. Niet alleen verslaglegging is belangrijk, maar vooral de effectiviteit van de behandeling is essentieel. Bij de ontwikkeling van het cliëntvolgsysteem heeft PLuform daarom niet alleen internetexperts geraadpleegd, maar ook nauw samengewerkt met psychologen en gedragswetenschappers. Zij ontwikkelden gezamenlijk een uniek gedragsmodel en methodiek die het uitgangspunt vormen voor de software. Inmiddels maken duizenden begeleiders en cliënten gebruik van Pluform en zij bewijzen dat ons platform perfect aansluit op de manier waarop mensen leren en ontwikkelen.

Probeer het Pluform cliëntvolgsysteem nu gratis uit!

Pluform biedt de mogelijkheid om het online cliëntvolgsysteem nu zelf te verkennen middels een gratis demo voor zowel behandelaar als cliënt. Bent u al overtuigd van de mogelijkheden? Dan is onze software tot drie cliënten geheel gratis. Een uitbreidingspakket voor meer cliënten en met meer functionaliteiten is al vanaf een klein bedrag per maand verkrijgbaar. U kiest zelf het pakket wat het beste aansluit op uw wensen. Meer weten? Bel naar + 21 (0)13 207 01 80 of stuur een e-mail naar servicedesk@pluform.com. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!