Coaching tools

“Coaching is die vorm van professionele begeleiding waarbij de coach als gelijkwaardige partner de cliënt ondersteunt bij het behalen van zelfgekozen doelen”.

Welkom bij Pluform. Wij willen graag effectieve begeleiding voor coaches faciliteren.. Daarom ontwikkelen we coaching tools op basis van kennis van gedragswetenschap waarmee duurzame gedragsverandering kan worden ondersteund. Inmiddels maken duizenden professionele coaches uit diverse branches en hun cliënten gebruik van de Pluform technologie. We zetten onze kennis en de ervaring van onze gebruikers dagelijks in om deze tools voortdurend verder te ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral even verder en ontdek wat we voor u kunnen betekenen!

Online tool als uitgangspunt voor efficiënte coaching

Onze samenleving is behoorlijk veranderd de afgelopen jaren. De digitale revolutie zorgt ervoor dat de wereld in sneltreinvaart verandert. Onze manier van communiceren is de afgelopen jaren hierdoor aangepast en we doen steeds meer kennis op over effectieve begeleiding. Niet gek dus dat ook coachingstrajecten veranderen. Deze vragen inmiddels om een andere aanpak dan 10 jaar geleden. Een online coaching tool sluit veel beter aan bij de belevingswereld van jongeren, en speelt ook beter in op de behoeften van de rest van de samenleving. Dit is een belangrijk gegeven voor studieloopbaanbegeleiders en studieadviseurs. Maar ook voor coaches en psychologen die hierdoor de ontwikkeling van hun cliënten kunnen ondersteunen wanneer dat het meest gewenst is. Voor Pluform reden genoeg om de mogelijkheden van een online coaching tool te onderzoeken!

Pluform en de digitale dialoog

Meer mensen nog beter en efficiënter begeleiden. Een tool die zorgt voor alles wat een begeleider nodig heeft en alle functies bevat die een cliënt wil. Dat was de opdracht die Pluform gaf aan een team van internetexperts, psychologen en gedragswetenschappers. Op basis van een uniek gedragsmodel en daaruit voortkomende methodiek werd de Pluform software ontwikkeld. Onze coaching tool is daarmee de eerste die daadwerkelijk aansluit bij de manier waarop mensen zich ontwikkelen en leren. Een persoonlijk online dialoog via een veilig, effectief en gestructureerd platform – is daarmee voortaan voor iedere coach en cliënt toegankelijk. Een greep uit de mogelijkheden van onze online coaching tools:

 • Via Pluform kunnen coach en cliënt berichten uitwisselen op ieder gewenst moment. Opdrachten kunnen worden toegevoegd en bestanden gedeeld. Gesprekken kunnen op individuele basis plaatsvinden, maar ook het initiëren van groepsgesprekken behoort tot de mogelijkheden. In 2016 zal ook videobellen beschikbaar worden.
 • Pluform geeft de coach de mogelijkheid om de cliënt extra te ondersteunen middels een SMS-functie. Steek jouw cliënt een hart onder de riem wanneer die dat het meest nodig heeft!
 • Via de coaching tool bouwt de begeleider een overzichtelijk dossier op, dat op ieder moment kan worden ingekeken. Ook de cliënt heeft zo beter het voortgangstraject inzichtelijk. Alle informatie op één centrale plek!
 • Elke cliënt is uniek en daarom kunt u binnen de Pluform coachings tool per cliënt bepalen welke informatie, opdrachten en oefeningen u gebruikt en beschikbaar stelt in het traject.
 • In de bibliotheek kunt u documenten opslaan en per cliënt kunt u vervolgens bepalen welke informatie u uit uw bibliotheek met deze cliënt wilt delen.
 • Pluform software is 24/7 beschikbaar via desktop, laptop, tablet en smartphone.

Daarom kiest u voor een online coaching tool!

Een online coaching tool biedt de volgende voordelen:

 • Altijd bereikbaar vanuit eigen huis. Deze eigen omgeving geeft de cliënt niet alleen een veilig en vertrouwd gevoel (wat de dialoog ten goede kan komen), maar het zorgt er ook voor dat u of uw cliënt nooit meer te maken heeft met reistijd of wachtlijsten.
 • De huidige samenleving vraagt om kortere sessies, maar een frequenter contact. Een online coach kan perfect op deze behoefte inspelen.
 • Deze laagdrempelige vorm van communicatie geeft meer gelegenheid tot openheid en spoort mensen aan om sneller om hulp te vragen.
 • De veelal schriftelijke vorm van communicatie dwingt de cliënt tot meer zelfreflectie en om zijn of haar woorden te overdenken – een gegeven dat een coaching traject altijd ten goede komt!
 • Hulp bieden kan dankzij deze tool op ieder gewenst moment.
 • Voortaan heeft zowel begeleider als cliënt alle benodigde informatie snel en overzichtelijk paraat.

Kortom, de online coaching tools van Pluform bieden een tijd- & kostenbesparend alternatief voor dure en tijdrovende face-to-face sessies, zonder daarbij in te boeten aan effectiviteit!

Begin zelf gratis met Pluform

Zelf ervaren wat Pluform voor u kan betekenen? Bekijk dan eens onze gratis testomgeving. Probeer Pluform nu gratis uit! Wilt u professioneel met Pluform aan de slag, kies dan een pakket wat aansluit op uw wensen. Maatwerk is bij Pluform ook altijd mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en bel ons op het telefoonnummer +31 (0)13 207 01 80) of stuur een e-mail naar servicedesk@pluform.com. Graag gedaan!