Functies die uw cliënten willen

Dialoog: persoonlijk interactief contact

Pluform maakt uw online communicatie persoonlijk en zet de dialoog centraal. Berichten worden op een visueel aantrekkelijke manier onder elkaar weergegeven met directe links naar eventuele oefeningen of bijlagen. Na het plaatsen van een bericht gaat er automatisch een notificatie naar de gesprekspartner.

geschreven gespreksberichten
inclusief profielfoto
multi-media bijlagen
interventies koppeling
concept-optie
plaatsingsdatum
automatische notificaties
beveiligde verbinding

Cliëntvolgsysteem: Helder overzicht van de trajecten

U houdt helder overzicht met de dossierpagina die u voor elke cliënt heeft. Voeg samenvattingen of achtergronddocumenten van sessies toe en maak notities om de voortgang van uw cliënt bij te houden. Voor uw eigen administratie kunt u de sessies categoriseren  (face-to-face, telefoon, mail, videogesprek etc.) en de duur van de sessie in het systeem zetten. Pluform telt de totale tijd per categorie op, zodat ook inzichtelijk is hoeveel tijd en op welke manier u aandacht heeft besteed aan een cliënt.

Voeg een sessieverslag toe
Maak extra notities
Houd administratietijd bij
Alle informatie over het traject van uw cliënt veilig op één plek

Interventies: creëren studie- en leerstof

Elke cliënt is uniek en daarom kunt u binnen Pluform per cliënt bepalen welke informatie, opdrachten en oefeningen u gebruikt en beschikbaar stelt in het traject. U kunt bestaande content, filmpjes, webpagina’s en andersoortige documenten invoeren of zelf creëren. Bewaar deze binnen uw profiel en wijs ze toe aan 1 of meerdere cliënten. Eenvoudig, veilig en recyclebaar.

creëer oefeningen en opdrachten
uitwerken in eigen werkboek
aanbieden van multi-media bijlagen
importeer content
dupliceer content
koppeling met dialoog
beveiligde opslag

Flexibele naamgeving: terminologie op maat

Pas de terminologie ‘Coach’, ‘Client’ en ‘Interventie’ aan en kies daardoor voor een term die goed bij het professionele profiel van uw organisatie, functie en doelgroep aansluit. Bent u bijvoorbeeld Loopbaancoach, of begeleid u studenten in plaats van cliënten. Werkt u liever met opdrachten in plaats van Interventies? In Pluform kunt u dit naar eigen wens aanpassen en zo een omgeving op maat maken voor uzelf en uw cliënten. 

Kies uit verschillende beroepen
Op maat online omgeving

SMS-functie: ondersteuning met extra impact

Geef uw cliënten net dat extra duwtje in de rug tijdens cruciale momenten in hun ontwikkeling. Pluform maakt het mogelijk om korte berichten via SMS te versturen naar de mobiele telefoon van uw cliënt. Deze berichten hebben een zeer grote attentiewaarde en kunnen ondersteunende, motiverende en inspirerende teksten bevatten.

SMS versturen
stimulerende berichten
ondersteunende berichten
reminder SMS
SMS zichtbaar in Dialoog
grote attentiewaarde
maximale mobiliteit

Bibliotheek: alles samen op 1 plek

Met Pluform stelt u een bibliotheek samen van interessante informatie. Tevens kunt u per cliënt bepalen welke documenten en informatie worden aangeboden. Uw cliënt heeft hierdoor altijd toegang tot alle relevante middelen die behulpzaam zijn voor de eigen ontwikkeling. Ook kan een cliënt op eigen initiatief inspirerende artikelen, filmpjes en andere document verzamelen en bewaren.

bewaar documenten
verzamel filmpjes
importeer files
24/7 beschikbaar
beveiligde opslag

Groepsdiscussie: een dialoog met meerdere deelnemers

Het is in Pluform mogelijk een groepsgesprek te starten. In een groepsgesprek kunnen meerdere mensen deelnemen aan een dialoog. Als begeleider kunt u op deze manier heel makkelijk een bericht naar een groep sturen. Ook kunnen de leden van die groep op elkaar reageren in de dialoog.

Berichten sturen naar een groep
Cliënten kunnen onderling op elkaar reageren
Vele toepassingen

Modules: ontwikkel leerprogramma’s

Binnen Pluform kunt u de voordelen van e-learning combineren met maximale persoonlijke begeleiding. Vergroot de zelfwerkzaamheid van uw cliënten met opdrachten die uw cliënten zelfstandig kunnen doorlopen. Creëer eigen modules, wijs ze toe aan een cliënt en start de begeleiding.

E-learning programma’s
uitgebreide oefeningen
multi-media bijlagen
koppeling met Dialoog
beveiligde opslag

Videogesprekken: beeldbellen met cliënten

Wilt u gesprekken voeren met uw cliënten, maar niet vast zitten aan een locatie? Het is in Pluform mogelijk om een videogesprek te voeren (beeldbellen) met uw cliënten. Personaliseer uw begeleiding nu nog meer vanuit de vertrouwde omgeving van Pluform!

Videogesprekken wanneer u wilt
Biedt maatwerk aan

Inmiddels maken duizenden begeleiders en cliënten gebruik van Pluform.

Probeer Pluform gratis uit

Geen creditcard of softwaredownloads vereist

Ga direct aan de slag!