Welkom bij de gratis ‘Deskundig Online Licentie’ van Pluform!

Vanuit Pluform is besloten om tijdens de Coronacrisis nieuwe gebruikers de mogelijkheid te bieden om Pluform gratis te gebruiken. Op deze manier kun je onderzoeken of Pluform voor jou een goed hulpmiddel is om je dienstverlening online te continueren. 

Met het gratis account heb je de mogelijkheid om onze professionele tool Pluform 90 dagen lang te gebruiken. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. 

Activeer hier je Gratis Licentie

Wat zit er allemaal in deze gratis Licentie?

In het gratis account kun je:

  • 10 cliënten tegelijkertijd begeleiden,
  • een online dialoog met hen voeren,
  • gebruik maken van de bibliotheek,
  • cliëntdossiers maken en onderhouden,
  • interventies aanmaken,
  • gebruik maken van onze servicedesk.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van de SMS-diensten. Dat houdt in dat jij en jouw cliënt ook via SMS kunnen communiceren. Op cruciale momenten kun jij jouw cliënt bijvoorbeeld net dat extra duwtje in de rug geven door hem of haar een SMS’je te sturen.

Ook kun je het logo en de slogan van jouw organisatie toevoegen aan de vormgeving.

Hoe lang is deze gratis account geldig?

Jouw Gratis Licentie is 90 dagen geldig. Afhankelijk van hoe de Coronacrisis zich zal ontwikkelen zal deze speciale actie worden verlengd of afgerond. Wij zullen je hier tijdig over informeren. Mocht je andere functies willen gebruiken tijdens deze periode dan kun je eenvoudig upgraden, let op, hier zijn wel kosten aan verbonden.

Wat gebeurt er als de gratis periode is afgelopen?

Als de 90 dagen voorbij zijn en deze actie niet wordt verlengd zal jouw gratis account automatisch worden gedeactiveerd. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Na deactivatie kun jij zelf niet meer inloggen in jouw account. Eventuele cliënten die je had in het account kunnen nog wel inloggen en de dialoog en de opdrachten bekijken, maar zij kunnen niet meer met jou communiceren via Pluform. 

Let op! Deze speciale actie is niet te gebruiken in combinatie met andere acties.

Activeer hier je Gratis Licentie