Online begeleiding bij de Hogeschool van Amsterdam

Pluform wil de begeleiding van studenten versterken. Daarom hebt u als onderwijsprofessional met Pluform de beschikking over een online omgeving waarmee u studenten individueel of in een groep eenvoudig, effectief en gestructureerd kunt begeleiden.

Bevorder studieresultaat door effectievere begeleiding
Beveiligde online omgeving, direct en overal beschikbaar en zeer eenvoudig te gebruiken
Sluit aan bij de belevingswereld van jongeren, kom sneller tot de kern en krijg beter zicht op de ontwikkeling van studenten.

Bekijk hieronder het filmpje waarin Cathrien Ruoff vertelt over de implementatie van Pluform bij de opleiding Product Design binnen de HvA – Faculteit Techniek.

Met Pluform kunt u op een overzichtelijke en gestructureerde manier documenten en opdrachten delen vanuit de eigen bibliotheek, een groepsdiscussie voeren of bijvoorbeeld een gesprek via video met studenten.

De Hogeschool van Amsterdam zet Pluform in om studenten individueel en in groepen te begeleiden.

De Hogeschool van Amsterdam zag dat de kwaliteit en efficiënte van studentenbegeleiding door middel van online begeleiding in Pluform omhoog kon.

Voor de HvA is het grote voordeel van online begeleiding dat begeleiders hierdoor meer betrokkenen blijven bij de inhoud van het project en de student ook een veel grotere betrokkenheid voelt.

Het Onderwijslab (Faculteit Techniek) van de Hva heeft in samenwerking met Pluform een programma voor online begeleiding van studenten opgezet.

Klik hier om naar de uitleg van Pieter de Wit (Hogeschool van Amsterdam – Faculteit Techniek) te gaan over de effectiviteit van online begeleiding in Pluform: https://vimeo.com/163570204/9193b9893f

Wilt u Pluform uitproberen?

Werkt u bij de Hogeschool van Amsterdam en wilt u studenten ook online gaan begeleiden? Vraag dan via onderstaand contactformulier een account aan om Pluform uit te proberen. Noteer tevens de afdeling of studierichting waar u werkzaam bent. We stellen deze onderwijs licentie speciaal voor medewerkers van de HvA ter beschikking gedurende een test periode.

captcha

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.