Bespaar kosten: begeleid jouw cliënten efficiënter

Wil jij je onderscheiden en het rendement van jouw begeleidingstrajecten verhogen? Online begeleiding is effectief en efficiënt.

Begeleid meer cliënten: niet gebonden aan plaats of tijd
Direct beschikbaar: bied cliënten begeleiding op maat in hun eigen tijd
Ideaal voor coaches: gebruiksvriendelijk en geen investeringen nodig

Meld je nu geheel vrijblijvend aan voor een gratis “Starter” account.

Start nu gratis

Ideaal voor coaches: direct aan de slag zonder extra kosten!

Geen creditcard of software downloads vereist!

Start nu gratis

Functies die jouw cliënten willen

Dialoog: persoonlijk interactief contact

Pluform maakt jouw online communicatie persoonlijk en zet de dialoog centraal. Berichten worden op een visueel aantrekkelijke manier onder elkaar weergegeven met directe links naar eventuele oefeningen of bijlagen. Na het plaatsen van een bericht gaat er automatisch een notificatie naar de gesprekspartner.

Interventies: opdrachten op maat

Elke cliënt is uniek en daarom kun jij binnen Pluform per cliënt bepalen welke informatie, opdrachten en oefeningen je gebruikt en beschikbaar stelt in het traject. Jij kunt bestaande content, filmpjes, webpagina’s en andersoortige documenten invoeren of zelf creëren. Bewaar deze binnen jouw profiel en wijs ze toe aan 1 of meerdere cliënten. Eenvoudig, veilig en recyclebaar.

Creëer interventies voor jouw cliënten

SMS-functie: ondersteuning met extra impact

Geef jouw cliënten net dat extra duwtje in de rug tijdens cruciale momenten in hun ontwikkeling. Pluform maakt het mogelijk om korte berichten via SMS te versturen naar de mobiele telefoon van jouw cliënt. Deze berichten hebben een zeer grote attentiewaarde en kunnen ondersteunende, motiverende en inspirerende teksten bevatten.

Bibliotheek: alles samen op 1 plek

Met Pluform stelt je een bibliotheek samen van interessante informatie. Tevens kun je per cliënt bepalen welke documenten en informatie worden aangeboden. Jouw cliënt heeft hierdoor altijd toegang tot alle relevante middelen die behulpzaam zijn voor de eigen ontwikkeling. Ook kan een cliënt op eigen initiatief inspirerende artikelen, filmpjes en andere document verzamelen en bewaren.

Upload de bestanden die voor jou en jouw cliënten relevant zijn gemakkelijk in de mediabibliotheek

Videogesprekken: beeldbellen met cliënten

Wil je gesprekken voeren met jouw cliënten, maar niet vast zitten aan een locatie? Het is in Pluform mogelijk om een videogesprek te voeren (beeldbellen) met jouw cliënten. Personaliseer jouw begeleiding nu nog meer vanuit de vertrouwde omgeving van Pluform!

Geen opstartkosten, direct aan de slag!

Geen creditcard of software downloads vereist!

Start nu gratis