Versterk uw coaching met Pluform

Wij geloven dat mensen echt kunnen veranderen. Pluform wil daarom coaches ondersteunen om gedragsverandering te realiseren bij cliënten. Start nu met effectieve online coaching in een beveiligde omgeving.

Beveiligde online omgeving waar de privacy van uw cliënt voorop staat
Ondersteun uw cliënten wanneer ze dat het meest nodig hebben, in hun eigen tempo en vertrouwde omgeving
Ideaal voor zelfstandig professionals, gebruiksvriendelijk en geen investeringen nodig. Direct aan de slag!

Met Pluform kunt u onder andere met uw cliënten communiceren via de dialoog, opdrachten delen vanuit de eigen bibliotheek, of een videogesprek voeren.

Meld u nu geheel vrijblijvend aan voor een gratis “Starter” account.

Start nu gratis

Functies die uw cliënten willen

Dialoog: persoonlijk interactief contact

Pluform maakt uw online communicatie persoonlijk en zet de dialoog centraal. Berichten worden op een visueel aantrekkelijke manier onder elkaar weergegeven met directe links naar eventuele oefeningen of bijlagen. Na het plaatsen van een bericht gaat er automatisch een notificatie naar de gesprekspartner.

Interventies: opdrachten op maat

Elke cliënt is uniek en daarom kunt u binnen Pluform per cliënt bepalen welke informatie, opdrachten en oefeningen u gebruikt en beschikbaar stelt in het traject. U kunt bestaande content, filmpjes, webpagina’s en andersoortige documenten invoeren of zelf creëren. Bewaar deze binnen uw profiel en wijs ze toe aan 1 of meerdere cliënten. Eenvoudig, veilig en recyclebaar.

Creëer interventies voor jouw cliënten

SMS-functie: ondersteuning met extra impact

Geef uw cliënten net dat extra duwtje in de rug tijdens cruciale momenten in hun ontwikkeling. Pluform maakt het mogelijk om korte berichten via SMS te versturen naar de mobiele telefoon van uw cliënt. Deze berichten hebben een zeer grote attentiewaarde en kunnen ondersteunende, motiverende en inspirerende teksten bevatten.

Bibliotheek: alles samen op 1 plek

Met Pluform stelt u een bibliotheek samen van interessante informatie. Tevens kunt u per cliënt bepalen welke documenten en informatie worden aangeboden. Uw cliënt heeft hierdoor altijd toegang tot alle relevante middelen die behulpzaam zijn voor de eigen ontwikkeling. Ook kan een cliënt op eigen initiatief inspirerende artikelen, filmpjes en andere document verzamelen en bewaren.

Upload de bestanden die voor jou en jouw cliënten relevant zijn gemakkelijk in de mediabibliotheek

Videogesprekken: beeldbellen met cliënten

Wilt u gesprekken voeren met uw cliënten, maar niet vast zitten aan een locatie? Het is in Pluform mogelijk om een videogesprek te voeren (beeldbellen) met uw cliënten. Personaliseer uw begeleiding nu nog meer vanuit de vertrouwde omgeving van Pluform!

Geen opstartkosten, direct aan de slag!

Geen creditcard of software downloads vereist!

Start nu gratis