Versterk uw loopbaanbegeleiding

Versnel en verbeter de ontwikkeling van uw cliënten of werknemers binnen uw organisatie en bereik samen hun doel. Met Pluform ondersteunt u professionele groei ook online. 

Verhoog het rendement van uw begeleidingstrajecten met online begeleiding door frequenter en intensiever contact
Ondersteun uw cliënten op een kosten effectieve en efficiënte manier
Persoonlijk traject met inzichtelijke resultaten door middel van de online dialoog.

Pluform maakt het mogelijk om met cliënten te communiceren via de dialoog, opdrachten te geven, documenten te delen of een videogesprek te voeren.

Meld u nu geheel vrijblijvend aan voor een gratis “Starter” account.

Start nu gratis

Functies die uw cliënten willen

Dialoog: persoonlijk interactief contact

Pluform maakt uw online communicatie persoonlijk en zet de dialoog centraal. Berichten worden op een visueel aantrekkelijke manier onder elkaar weergegeven met directe links naar eventuele oefeningen of bijlagen. Na het plaatsen van een bericht gaat er automatisch een notificatie naar de gesprekspartner.

Interventies: creëren studie- en leerstof

Elke cliënt is uniek en daarom kunt u binnen Pluform per cliënt bepalen welke informatie, opdrachten en oefeningen u gebruikt en beschikbaar stelt in het traject. U kunt bestaande content, filmpjes, webpagina’s en andersoortige documenten invoeren of zelf creëren. Bewaar deze binnen uw profiel en wijs ze toe aan 1 of meerdere cliënten. Eenvoudig, veilig en recyclebaar.

Creëer interventies voor jouw cliënten
Upload de bestanden die voor jou en jouw cliënten relevant zijn gemakkelijk in de mediabibliotheek

Bibliotheek: alles samen op 1 plek

Met Pluform stelt u een bibliotheek samen van interessante informatie. Tevens kunt u per cliënt bepalen welke documenten en informatie worden aangeboden. Uw cliënt heeft hierdoor altijd toegang tot alle relevante middelen die behulpzaam zijn voor de eigen ontwikkeling. Ook kan een cliënt op eigen initiatief inspirerende artikelen, filmpjes en andere document verzamelen en bewaren.

SMS-functie: ondersteuning met extra impact

Geef uw cliënten net dat extra duwtje in de rug tijdens cruciale momenten in hun ontwikkeling. Pluform maakt het mogelijk om korte berichten via SMS te versturen naar de mobiele telefoon van uw cliënt. Deze berichten hebben een zeer grote attentiewaarde en kunnen ondersteunende, motiverende en inspirerende teksten bevatten.

Videogesprekken: beeldbellen met cliënten

Wilt u gesprekken voeren met uw cliënten, maar niet vast zitten aan een locatie? Het is in Pluform mogelijk om een videogesprek te voeren (beeldbellen) met uw cliënten. Personaliseer uw begeleiding nu nog meer vanuit de vertrouwde omgeving van Pluform!

Geen opstartkosten, direct aan de slag!

Uitstekend te implementeren binnen loopbaanbegeleiding, geen extra software nodig!

Start nu gratis