Prijzen

Probeer Pluform eerst 30 dagen geheel gratis uit!

Ga voor een Pro Licentie en stel zelf uw pakket samen. Betaal alleen voor de functionaliteit die u wilt. Scroll naar beneden voor alle opties. U heeft al een Pro Licentie vanaf €8,25 per maand (jaarlicentie) of €10,25 per maand (half jaarlicentie).

Heeft u een vraag over één van onze licenties? Scroll naar beneden om de veelgestelde vragen te bekijken, of neem contact met ons op.

 • Gratis proefaccount
 • 30 dagen
 • 30 dagen triallicentie

  • 1 Expert
  • 10 Cliënten
  • Online dialoog
  • Cliëntdossiers
  • Interventies maken
  • Bibliotheek
  • NL / ENG
  • Servicedesk
  • Eigen logo en slogan
  • SMS
  • Flexibele naamgeving

 • Start nu
 • BUSINESS
 • Op aanvraag
 • Neem contact op voor een offerte!

  • Meerdere experts
  • Gedeelde bibliotheek
  • Groepsdiscussie
  • Maatwerk mogelijk

 • Offerte op maat

Meest gestelde vragen

Veel begeleiders gingen u al voor. Sluit ook een licentie af en begin vandaag nog met online begeleiding in Pluform! Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

1) Wat is een gratis proefaccount?

Met een proefaccount heb je de mogelijkheid om onze professionele tool Pluform dertig dagen lang uit te proberen. Dat is geheel gratis en vrijblijvend. Na de dertig dagen kun je ervoor kiezen om wel of niet verder te gaan met Pluform. Let op! het proefaccount is niet te gebruiken in combinatie met andere acties.

2) Wat zit er allemaal in het gratis proefaccount?

In het gratis proefaccount kun je 10 cliënten tegelijkertijd begeleiden, een online dialoog met hen voeren, gebruik maken van de bibliotheek, cliëntdossiers maken en zelf interventies aanmaken. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van onze servicedesk als je vragen hebt.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van de SMS-diensten. Dat houdt in dat jij en jouw cliënt ook via SMS kunnen communiceren. Op cruciale momenten kun jij jouw cliënt bijvoorbeeld net dat extra duwtje in de rug geven door hem of haar een SMS’je te sturen.

Ook kun je het logo en de slogan van jouw organisatie toevoegen aan de vormgeving. Daarnaast kun je de terminologieën “Coach”, “Cliënt”, en “Interventie” aanpassen en vervangen in termen die beter overeenkomen met jouw werkzaamheden. Zo krijg je al in jouw testaccount de mogelijkheid om jouw account aan te laten sluiten bij jouw organisatie en doelgroep.

3) Hoe lang is mijn proefaccount geldig?

Jouw proefaccount is dertig dagen geldig. Wil je na de dertig testdagen blijven werken met Pluform? Dan kun je ervoor kiezen om je gebruikerslicentie te verlengen met een Pro-account. Als je dit niet doet, verloopt jouw licentie automatisch en wordt jouw account gedeactiveerd.

4) Wat gebeurt er als de testperiode is afgelopen en mijn account wordt gedeactiveerd?

Als jouw account wordt gedeactiveerd, kun jij zelf niet meer inloggen in jouw account. Je account wordt bevroren. Eventuele cliënten die je had in het account kunnen nog wel inloggen en de dialoog en de opdrachten bekijken, maar zij kunnen niet meer met jou communiceren via Pluform.

5) Wat is een Pro Licentie?

Door het afsluiten van een Pro Licentie kun je Pluform ook na de testperiode van 30 dagen blijven gebruiken.

Met een Pro Licentie t beschik je standaard over de functionaliteiten die ook in je proefaccount zaten (met uitzondering van Flexibele naamgeving). Je kunt 10 cliënten tegelijkertijd begeleiden. Daarnaast kun je ervoor kiezen je account extra te beveiligen met twee-wegbeveiliging. Ook kun je jouw account uitbreiden met video-beeldbellen, een ongelimiteerd aantal cliënten en de functionaliteit groepsdiscussies. Zie daarvoor het overzichtje hierboven.

 

Wil je met meerdere coaches vanuit één account gaan werken, of ben je een onderwijsinstelling? Dan hebben we nog meer functionaliteiten, neem daarvoor contact op met de servicedesk.

6) Wat is de contractduur van een Pro Licentie?

U sluit uw licentie af voor de duur van 6 of 12 maanden. Hierna wordt uw licentie stilzwijgend verlengd, tenzij u minimaal 1 maand van tevoren uw licentie bij ons opzegt.

7) Hoe kan ik upgraden naar een betaald pakket?

Maakt u nog geen gebruik van Pluform? Meld u dan aan op deze pagina.

Heeft u reeds een proefaccount (gehad) bij Pluform? Vraag uw upgrade dan aan op de upgradepagina.

Als u er niet uit komt, kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

8) Wat is de opzegtermijn van mijn betaalde licentie?

Jaarlicenties:

Uw jaarlicentie wordt na afloop van de licentieduur stilzwijgend verlengd. Opzeggen kan na een jaar, met in achtneming van een opzegtermijn van een kalendermaand. U kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar servicedesk@pluform.com.

Half jaarlicenties:

Uw Half jaar licentie wordt na afloop van de licentieduur stilzwijgend verlengd. Opzeggen kan na een half jaar, met in achtneming van een opzegtermijn van een kalendermaand. U kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar servicedesk@pluform.com.

9) Hoe kan ik betalen?

Als u een betaalde licentie heeft afgesloten dan ontvangt u van ons eenmalig een elektronische factuur voor uw jaar- of half jaar-licentie. Alle bedragen zijn excl. BTW.

10) Ik wil als organisatie een licentie voor meerdere begeleiders afsluiten, hoe doe ik dat?

Pluform.com is zeer betaalbaar, schaalbaar en aanpasbaar. Voor organisaties die met meerdere professionals en gebruikers tegelijk aan de slag willen, het aantal functies willen uitbreiden of gebruik willen maken van whitelabel optie, statistieken, matrics en API-koppelingen, biedt Pluform.com maatwerk oplossingen. Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Klik hier om een offerte aan te vragen.

11) Hoe beveiligt Pluform mijn gegevens en de gegevens van mijn cliënten?

Bij Pluform hechten we veel waarde aan de bescherming van gegevens. U kunt hierover alles lezen in ons Privacy Beleid.

12) Wat houden Cliëntdossier in?

Binnen Pluform kun je voor elke cliënt een dossierpagina maken. Op deze dossierpagina kun je sessieverslagen bijhouden en deze categoriseren per soort sessie (face-to-face, telefoon, mail, videogesprek etc.). Ook kun je aangeven hoe lang een sessie heeft geduurd. Hierna telt Pluform de sessietijd automatisch op. Zo is ook inzichtelijk hoeveel tijd en op welke manier er aandacht is besteed aan een cliënt.

Door deze functionaliteit kun je alle bij jou bekende cliëntgegevens veilig bijhouden in Pluform. Hiermee voldoe je gemakkelijk aan de geldende wet- en regelgeving.

*Betaling geschiedt middels jaar- of kwartaalfactuur. Als u kiest voor een jaarfactuur ontvangt u een extra korting ten opzichte van de kwartaalfactuur.