eHealth voor Zorg & Hulpverleners

Pluform wil duurzame gedragsverandering ondersteunen en biedt daarom een e-health platform voor de zorg- en hulpprofessionals waarin de dialoog centraal staat.

eHealth op maat in Pluform

Houd de regie in handen met op maat gemaakte modules

Pluform is gebruiksvriendelijk voor zorg- en hulpprofessional en cliënt of patiënt

Direct online in uw beveiligde account

Meer informatieProbeer direct

Functionaliteiten

Voer de begeleidingsdialoog online

Dialoog: persoonlijk interactief contact

Pluform maakt uw online communicatie persoonlijk en zet de dialoog centraal. Berichten worden op een visueel aantrekkelijke manier onder elkaar weergegeven met directe links naar eventuele oefeningen of bijlagen. Na het plaatsen van een bericht gaat er automatisch een notificatie naar de gesprekspartner.

Interventies: opdrachten op maat

Elke cliënt of patiënt is uniek en daarom kunt u binnen Pluform per cliënt of patiënt bepalen welke informatie, opdrachten en oefeningen u gebruikt en beschikbaar stelt in het traject. U kunt bestaande content, filmpjes, webpagina’s en andersoortige documenten invoeren of zelf creëren. Bewaar deze binnen uw profiel en wijs ze toe aan 1 of meerdere cliënten of patiënten. Eenvoudig, veilig en recyclebaar.

Creëer interventies voor jouw cliënten

SMS-functie: ondersteuning met extra impact

Geef uw cliënten of patiënten net dat extra duwtje in de rug tijdens cruciale momenten in hun ontwikkeling. Pluform maakt het mogelijk om korte berichten via SMS te versturen naar de mobiele telefoon van uw cliënt of patiënt. Deze berichten hebben een zeer grote attentiewaarde en kunnen ondersteunende, motiverende en inspirerende teksten bevatten.

Bibliotheek: alles samen op 1 plek

Met Pluform kunt u per cliënt of patiënt bepalen welke documenten en informatie worden aangeboden. Uw cliënt of patiënt heeft hierdoor altijd toegang tot alle relevante middelen die behulpzaam zijn voor de eigen ontwikkeling. Ook kan een cliënt of patiënt op eigen initiatief inspirerende artikelen, filmpjes en andere document verzamelen en bewaren.

Upload de bestanden die voor jou en jouw cliënten relevant zijn gemakkelijk in de mediabibliotheek

Videogesprekken: beeldbellen met cliënten

Wilt u gesprekken voeren met uw cliënten of patiënten, maar niet vast zitten aan een locatie? Het is in Pluform mogelijk om een videogesprek te voeren (beeldbellen) met cliënten of patiënten. Personaliseer uw begeleiding nu nog meer vanuit de vertrouwde omgeving van Pluform!

Groepsdiscussie: een dialoog met meerdere deelnemers

Het is in Pluform mogelijk een groepsgesprek te starten. In een groepsgesprek kunnen meerdere mensen (cliënten en andere zorgprofessional) deelnemen aan een dialoog. Als begeleider kunt u op deze manier heel makkelijk een bericht naar een groep sturen. Ook kunnen de leden van die groep op elkaar reageren in de dialoog.

Altijd en overal een overzicht van de voortgang van jouw cliënten

Voeg uw eigen logo en Slogan toe

Maak Pluform nog herkenbaarder voor uw cliënten door uw praktijk- of bedrijfslogo toe te voegen met eventueel een slogan.

Flexibele naamgeving: terminologie op maat

Binnen Pluform kunt u de terminologie aanpassen aan uw beroepspraktijk. Bent u bijvoorbeeld Psycholoog, Therapeut of Diëtist? Of werkt u met opdrachten en oefeningen in plaats van interventies en casuïstiek? In Pluform kunt u dit naar eigen wens aanpassen en zo een werkomgeving op maat maken.

Sluit een Pro Licentie af vanaf slechts €8,25 per maand!

Start nu

Inmiddels maken duizenden begeleiders en cliënten gebruik van Pluform, waaronder professionals van: