Symposium online begeleiding in het onderwijs

De Hogeschool van Amsterdam faculteit Techniek organiseert samen met Pluform en eCollegePro op 2 november het symposium “Online begeleiding in het onderwijs” met als onderwerp: Hybride begeleiding: het combineren van online begeleiden met reguliere studie-, stage- en afstudeerbegeleiding 

De afgelopen jaren zetten steeds meer scholen en docenten online begeleiding in als hulpmiddel om nóg betere resultaten te bereiken met hun studenten.

Wilt u worden geïnspireerd  over de mogelijkheden van het combineren van online begeleiding met de reguliere begeleiding van hun studenten? Meld u dan nu aan via de onderstaande knop.

Direct aanmelden

Online begeleiding in Pluform

Pluform biedt aan onderwijsprofessionals een beveiligde online omgeving waarmee u studenten individueel of in een groep kunt begeleiden. Het platform is ontwikkeld in samenwerking met gedragswetenschappers en vormgegeven om de dialoog tussen begeleider en student op een gestructureerde en gebruiksvriendelijke manier te ondersteunen. Pluform kan ingezet worden voor onder andere stage-, afstudeer- en studentbegeleiding.

2 november: Symposium ‘Online begeleiding het onderwijs’

Een toenemend aantal onderwijsinstellingen is zoekende naar hoe ze met online begeleiding de reguliere studie-, stage- en afstudeerbegeleiding verder kunnen versterken. Op 2 november vindt daarom het 2de symposium ‘Online begeleiding in het onderwijs’ plaats, speciaal voor onderwijsprofessionals die graag geïnspireerd willen worden over de mogelijkheden van online begeleiding van hun studenten.

Waarom kiezen voor een combinatie van reguliere en online begeleiding?
Wat zijn de ervaringen in de praktijk bij andere onderwijsinstellingen met online begeleiding?
Wat is de meerwaarde van een hybride vorm van begeleiding binnen onze organisatie en hoe kan ik dit in mijn eigen organisatie inbedden?

Tijdens dit symposium zullen onderwijsprofessionals spreken over hun ervaringen en zijn er verschillende inspiratiesessies. Let op: er is nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Geïnteresseerd? Klik hier voor het volledige programma en om jouw plek te garanderen

Klik hier voor meer info