Online begeleiding in het onderwijs

De afgelopen jaren zetten steeds meer scholen en docenten online begeleiding en e-coaching in als hulpmiddel om nóg betere resultaten te bereiken met hun studenten. Pluform biedt daarom een gebruiksvriendelijk platform dat de begeleiding van studenten versterkt. 

Combineer online begeleiding met reguliere studie-, stage- en afstudeerbegeleiding
Sluit aan bij de belevingswereld van jongeren, kom sneller tot de kern en krijg beter zicht op de ontwikkeling van studenten
Beveiligde online omgeving voor het onderwijs, direct beschikbaar en gebruiksvriendelijk

Bekijk hieronder het filmpje waarin Cathrien Ruoff vertelt over de implementatie van Pluform bij de opleiding Product Design binnen de HvA – Faculteit Techniek.

Symposium online begeleiding in het onderwijs

Op 2 november organiseerde Pluform samen met de Hogeschool van Amsterdam (Faculteit Techniek) en eCollegePro voor de 2de keer een symposium over Online begeleiding in het onderwijs. Met dit keer als thema: hybride begeleiding: het combineren van online begeleiden met reguliere studie-, stage- en afstudeerbegeleiding. 

Hieronder vind je de presentaties van de sprekers.

Interesse in online begeleiding?

Vraag dan via onderstaand contactformulier een gratis demo aan over de mogelijkheden van online begeleiding in Pluform en over de mogelijkheden van een Pilot.

ManVrouw

captcha

Meer weten over hoe online begeleiding te implementeren binnen jouw organisatie?

eCollegePro heeft ruime ervaring met implementatietrajecten bij onder andere ROC Midden Nederland en DaVinci College. Klik hier voor meer info.