Online begeleiden met Pluform

Veel coaches kiezen voor de flexibiliteit van online begeleiding. Wil jij ook doelgerichter gedragsverandering realiseren en meer cliënten begeleiden?

Profiteer nu van de tijdelijke actie

Start gratis of pak meer dan 50% korting op de Professional licentie en kies voor de functionaliteit die jij wilt!

Tijdelijke actie

Meld je nu snel aan voor het Pluform Pro pakket. Nu tijdelijk voor maar €9,99 per maand!

Tijdelijke actie: kies voor de functionaliteit die jij wilt!

Meld je nu aan

Kies voor de functionaliteiten die jouw cliënten willen

Een “Starter” licentie sluit je helemaal gratis af. Wil jij met meer clienten aan de slag en extra functionaliteiten gebruiken? Sluit dan een Pro licentie af en kies de functionaliteit die jij wilt! Hieronder lees je meer over alle functionaliteiten…

Dialoog: persoonlijk interactief contact

Pluform maakt uw online communicatie persoonlijk en zet de dialoog centraal. Berichten worden op een visueel aantrekkelijke manier onder elkaar weergegeven met directe links naar eventuele oefeningen of bijlagen. Na het plaatsen van een bericht gaat er automatisch een notificatie naar de gesprekspartner.

Interventies: opdrachten op maat

Elke cliënt is uniek en daarom kun jij binnen Pluform per cliënt bepalen welke informatie, opdrachten en oefeningen je gebruikt en beschikbaar stelt in het traject. Jij kunt bestaande content, filmpjes, webpagina’s en andersoortige documenten invoeren of zelf creëren. Bewaar deze binnen jouw profiel en wijs ze toe aan 1 of meerdere cliënten. Eenvoudig, veilig en recyclebaar.

SMS-functie: ondersteuning met extra impact

Geef jouw cliënten net dat extra duwtje in de rug tijdens cruciale momenten in hun ontwikkeling. Pluform maakt het mogelijk om korte berichten via SMS te versturen naar de mobiele telefoon van jouw cliënt. Deze berichten hebben een zeer grote attentiewaarde en kunnen ondersteunende, motiverende en inspirerende teksten bevatten.

Bibliotheek: alles samen op 1 plek

Met Pluform stelt je een bibliotheek samen van interessante informatie. Tevens kun je per cliënt bepalen welke documenten en informatie worden aangeboden. Jouw cliënt heeft hierdoor altijd toegang tot alle relevante middelen die behulpzaam zijn voor de eigen ontwikkeling. Ook kan een cliënt op eigen initiatief inspirerende artikelen, filmpjes en andere document verzamelen en bewaren.

Videogesprekken: beeldbellen met cliënten

Wil je gesprekken voeren met jouw cliënten, maar niet vast zitten aan een locatie? Het is in Pluform mogelijk om een videogesprek te voeren (beeldbellen) met jouw cliënten. Personaliseer jouw begeleiding nu nog meer vanuit de vertrouwde omgeving van Pluform!

Groepsdiscussie: een dialoog met meerdere deelnemers

Het is in Pluform mogelijk een groepsgesprek te starten. In een groepsgesprek kunnen meerdere mensen deelnemen aan een dialoog. Als begeleider kunt u op deze manier heel makkelijk een bericht naar een groep sturen. Ook kunnen de leden van die groep op elkaar reageren in de dialoog.

Voeg jouw eigen logo en Slogan toe

Maak Pluform nog herkenbaarder voor jouw cliënten door jouw logo en slogan toe te voegen.

Flexibele naamgeving: terminologie op maat

Pas de terminologie ‘Coach’, ‘Client’ en ‘Interventie’ aan en kies daardoor voor een term die goed bij het professionele profiel van uw organisatie, functie en doelgroep aansluit. Bent u bijvoorbeeld Loopbaancoach, of begeleid je studenten in plaats van cliënten. Werk je liever met opdrachten in plaats van Interventies? In Pluform kun je dit naar eigen wens aanpassen en zo een omgeving op maat maken.

Meld je nu snel aan voor het Pluform Pro pakket. Nu tijdelijk voor maar €9,99 per maand!

Tijdelijke actie: kies voor de functionaliteit die jij wilt!

Meld je nu aan