Upgrade naar een Pro Licentie

Heeft u Pluform uitgeprobeerd en zou u de tool ook willen blijven gebruiken na afloop van uw testlicentie?

Voer nu de upgrade uit naar een Pro Licentie. Zo kunt u gebruik blijven maken van onze veilige en gebruiksvriendelijke platform. Hieronder kunt u de functionaliteiten aanvinken die u graag in uw Pro account toevoegt. Wilt u meer informatie over wat een bepaalde functionaliteit inhoudt? Scroll dan naar beneden naar “veelgestelde vragen”.

online-coaching

Meest gestelde vragen

Veel begeleiders gingen u al voor. Sluit ook een Pro Licentie af. Hieronder vindt u antwoorden op de meest gestelde vragen.

1) Wat is een Pro Licentie?

Door het afsluiten van een Pro Licentie kun je Pluform ook na de testperiode van 30 dagen blijven gebruiken.

Door het afsluiten van een Pro Licentie kun je Pluform ook na de testperiode blijven gebruiken. Met een Pro kun je ervoor kiezen je account extra te beveiligen met twee-wegbeveiliging. Ook kun je jouw account uitbreiden met video-beeldbellen, een ongelimiteerd aantal cliënten en de functionaliteit groepsdiscussies. Zie daarvoor het overzichtje hierboven.

Wil je met meerdere coaches vanuit één account gaan werken, of ben je een onderwijsinstelling? Dan hebben we nog meer functionaliteiten, neem daarvoor contact op met de servicedesk.

2) Wat is Flexibele Naamgeving?

Flexibele naamgeving betekent dat u de standaardtermen “Coach”, “Cliënt” en “Interventie” kunt wijzigen in andere termen die beter aansluiten bij uw organisatie. U kunt de termen bijvoorbeeld veranderen in “Loopbaanbegeleider”,  “Coachee”, en “Opdracht”.

In Pluform hebben we een groot aantal termen dat u kunt gebruiken.

Staat de voor u juiste term er niet bij? Neem dan contact op met onze servicedesk en wij zorgen dat u de juiste term er binnen 24 uur kunt gebruiken!

U heeft flexibele naamgeving al voor €2,49 per maand.

3) Wat is 2-weg beveiliging?

2-wegbeveiliging is een extra beveiliging voor uw account. Bij het inloggen krijgt u na het invoeren van uw gebruikersnaam en wachtwoord een sms-verificatiecode om te bevestigen dat u de persoon bent die inlogt. Als u 2-weg beveiliging aanzet, kunnen uw klanten ook gebruik maken van deze optie.

U heeft 2-weg beveiliging al voor €2,49 extra per maand.

4) Wat is video-beeldbellen?

Met video-beeldbellen kunt u met uw cliënt communiceren via videogesprekken. Dit is een mooie functionaliteit als u bijvoorbeeld even face-to-face iets wilt bespreken of met elkaar wilt sparren. Met video-beeldbellen krijgt u te zien wanneer uw cliënten online zijn. Zij kunnen dat niet van u zien. Zo bent u altijd de persoon die contact legt met uw cliënt en wordt u niet gestoord.

U heeft video-beeldbellen al voor €4,99 extra per maand.

5) Wat is ongelimiteerd cliënten?

Met de functionaliteit Ongelimiteerd Cliënten kunt u een onbeperkt aantal cliënten toevoegen aan uw Pluform-account. Zo hoeft u zich niet te houden aan het standaard maximum van 10 cliënten.

Tip: Overweegt u deze functionaliteit aan te schaffen maar begeleidt u niet 10 cliënten tegelijkertijd? Archiveer dan de cliënten die u niet meer begeleidt! Dan heeft u deze functionaliteit niet nodig.

U heeft de functionaliteit ongelimiteerd aantal cliënten al voor €4,99 extra per maand.

6) Wat is Groepsdiscussie?

In Pluform is de standaarddialoog 1-0p-1 (cliënt en coach). Met Groepsdiscussie kunt u dialogen voeren met meerdere cliënten of coaches uit uw account.

U heeft de functionaliteit groepsdiscussie al voor €4,99 extra per maand.

7) Wat is de kwartaallicentie toeslag?

In Pluform heeft u standaard een licentie voor een jaar (en wordt u eens per jaar gefactureerd). Als u een licentie voor een kwartaal prefereert (met kwartaalbetalingen), betaalt u een klein administratief bedrag. Dit is €1,74 per maand.

8) Wat is de contractduur van een Pro Licentie?

U sluit uw licentie af voor de duur van 6 of 12 maanden (een halfjaar- of jaarlicentie). Hierna wordt uw licentie stilzwijgend verlengd, tenzij u minimaal 1 maand van tevoren uw licentie bij ons opzegt.

9) Wat is de opzegtermijn van mijn licentie?

Jaarlicenties:

Uw jaarlicentie wordt na afloop van de licentieduur stilzwijgend verlengd. Opzeggen kan na een jaar, met in achtneming van een opzegtermijn van een kalendermaand. U kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar servicedesk@pluform.com.

Halfjaar licenties:

Uw halfjaarlicentie wordt na afloop van de licentieduur stilzwijgend verlengd. Opzeggen kan na een half jaar, met in achtneming van een opzegtermijn van een kalendermaand. U kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar servicedesk@pluform.com.

10) Hoe kan ik upgraden naar een Pro Licentie?

U kunt zich op deze pagina aanmelden voor een Pro Licentie. Selecteer de functionaliteiten die u in uw account wilt. Het maandbedrag van uw licentie verschijnt al direct op de pagina. Zodra u uw pakket heeft samengesteld, kunt u drukken op “Upgrade naar een Pro Licentie”. Als u er niet uit komt, kunt u contact opnemen met onze servicedesk.

11) Hoe kan ik betalen?

Als u een betaalde licentie heeft afgesloten dan ontvangt u van ons eenmalig een elektronische factuur op uw opgegeven e-mailadres voor uw jaar- of kwartaallicentie. Alle bedragen zijn excl. BTW.

12) Ik wil als organisatie een licentie voor meerdere begeleiders afsluiten, hoe doe ik dat?

Pluform.com is zeer betaalbaar, schaalbaar en aanpasbaar. Voor organisaties die met meerdere professionals en gebruikers tegelijk aan de slag willen, het aantal functies willen uitbreiden of gebruik willen maken van whitelabel optie, statistieken, matrics en API-koppelingen, biedt Pluform.com maatwerk oplossingen. Graag maken wij een vrijblijvende offerte voor u. Klik hier om een offerte aan te vragen.

13) Hoe beveiligt Pluform mijn gegevens en de gegevens van mijn cliënten?

Bij Pluform hechten we veel waarde aan de bescherming van gegevens. U kunt hierover alles lezen in ons Privacy Beleid.
*Betaling geschiedt middels jaar- of kwartaalfactuur. Als u kiest voor kwartaalfacturen betaalt u een hoger bedrag per maand dan als u kiest voor jaarfacturen.