Doelgericht, flexibel, eenvoudig en veilig: Pluform

Wil jij doelgericht gedragsverandering realiseren bij jouw cliënten? En wil jij de informatie die jij hebt van jouw cliënten veilig en overzichtelijk bewaren? Veel coaches kiezen voor Pluform. Start ook heel eenvoudig in jouw eigen gratis proefaccount!

Overzichtelijke administratie en dossiervorming
Gebruiksvriendelijk online coachplatform
Veilige opslag van gegevens

Probeer Pluform gratis uit. Klik op start nu en activeer je gratis licentie.

Start nu

Direct aan de slag zonder opstartkosten!

Geen creditcard of softwaredownloads vereist

Maak jouw gratis proefaccount aan

Functies die jouw coaching versterken

Cliëntvolgsysteem: Overzicht van de voortgang van jouw cliënten

Je houdt helder overzicht met de dossierpagina die je voor elke cliënt hebt. Voeg samenvattingen of achtergronddocumenten van sessies toe en maak notities om de voortgang van jouw cliënt bij te houden. Zo is alle informatie over jouw cliënten veilig op één plek. Voor jouw eigen administratie kun je de sessies categoriseren  (face-to-face, telefoon, mail, videogesprek etc.) en de duur van de sessie in het systeem zetten. Pluform telt de totale tijd per categorie op, zodat ook inzichtelijk is hoeveel tijd en op welke manier je aandacht hebt besteed aan een cliënt.

Dialoog: persoonlijk interactief contact

Pluform maakt jouw online communicatie persoonlijk en zet de dialoog centraal. Berichten worden op een visueel aantrekkelijke manier onder elkaar weergegeven met directe links naar eventuele oefeningen of bijlagen. Na het plaatsen van een bericht gaat er automatisch een notificatie naar de gesprekspartner.

Interventies: opdrachten op maat

Elke cliënt is uniek en daarom kun jij binnen Pluform per cliënt bepalen welke informatie, opdrachten en oefeningen je gebruikt en beschikbaar stelt in het traject. Jij kunt bestaande content, filmpjes, webpagina’s en andersoortige documenten invoeren of zelf creëren. Bewaar deze binnen jouw profiel en wijs ze toe aan 1 of meerdere cliënten. Eenvoudig, veilig en recyclebaar.

Creëer interventies voor jouw cliënten

SMS-functie: ondersteuning met extra impact

Geef jouw cliënten net dat extra duwtje in de rug tijdens cruciale momenten in hun ontwikkeling. Pluform maakt het mogelijk om korte berichten via SMS te versturen naar de mobiele telefoon van jouw cliënt. Deze berichten hebben een zeer grote attentiewaarde en kunnen ondersteunende, motiverende en inspirerende teksten bevatten.

Bibliotheek: alles samen op 1 plek

Met Pluform stelt je een bibliotheek samen van interessante informatie. Tevens kun je per cliënt bepalen welke documenten en informatie worden aangeboden. Jouw cliënt heeft hierdoor altijd toegang tot alle relevante middelen die behulpzaam zijn voor de eigen ontwikkeling. Ook kan een cliënt op eigen initiatief inspirerende artikelen, filmpjes en andere document verzamelen en bewaren.

Upload de bestanden die voor jou en jouw cliënten relevant zijn gemakkelijk in de mediabibliotheek

Videogesprekken: beeldbellen met cliënten

Wil je gesprekken voeren met jouw cliënten, maar niet vast zitten aan een locatie? Het is in Pluform mogelijk om een videogesprek te voeren (beeldbellen) met jouw cliënten. Personaliseer jouw begeleiding nu nog meer vanuit de vertrouwde omgeving van Pluform!