Online begeleiding in het onderwijs

De afgelopen jaren zetten steeds meer scholen en docenten online begeleiding en e-coaching in als hulpmiddel om nóg betere resultaten te bereiken met hun studenten. Pluform biedt daarom een gebruiksvriendelijk platform dat de begeleiding van studenten versterkt. 

Combineer online begeleiding met reguliere studie-, stage- en afstudeerbegeleiding

Sluit aan bij de belevingswereld van jongeren, kom sneller tot de kern en krijg beter zicht op de ontwikkeling van studenten
Beveiligde online omgeving voor het onderwijs, direct beschikbaar en gebruiksvriendelijk

De Hogeschool van Amsterdam zet Pluform in om studenten individueel en in groepen te begeleiden

Bekijk hierboven het filmpje waarin Cathrien Ruoff van de Hogeschool van Amsterdam vertelt over de implementatie van Pluform bij de opleiding Product Design binnen de HvA – Faculteit Techniek.

De Hogeschool van Amsterdam zag dat de kwaliteit en efficiënte van studentenbegeleiding door middel van online begeleiding in Pluform omhoog kon. Voor de HvA is het grote voordeel van online begeleiding dat begeleiders hierdoor meer betrokkenen blijven bij de inhoud van het project en de student ook een veel grotere betrokkenheid voelt.

Pluform: platform voor effectieve begeleiding in het onderwijs

Dialoog: persoonlijk interactief contact

Interventies: creëren studie- en leerstof

Dossieropbouw: alles op 1 plek

Bibliotheek: persoonlijke database

Groepsdialoog: meerdere studenten

Studie-, stage- en afstudeerbegeleiding

Pluform is aangesloten bij SURF en kan daardoor via SURFconext een Single Sign-On (SSO) aansluiting realiseren met vrijwel elk platform en systeem van een onderwijsinstelling. Het grote voordeel hiervan is dat uw studenten niet apart hoeven in te loggen op Pluform maar                                                    direct via uw eigen online onderwijssteem toegang krijgen.

Studenten nog efficiënter begeleiden?

Vraag dan via onderstaand contactformulier een gratis demo aan en meer info over een Pilot.

captcha

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.

Momenteel wordt Pluform gebruikt door vele stagebegeleiders, studenten-psychologen, docenten en studiebegeleiders. De Hogeschool van Amsterdam, Hogeschool van Rotterdam, Scalda, de Technische Universiteit Twente en NHL Hogeschool zetten Pluform dagelijks in om hun studenten effectiever en efficiënter te kunnen begeleiden.

Studenten nog efficiënter begeleiden?

Vraag dan via het contactformulier naar de mogelijkheden voor een pilot

Vraag nu een pilot aan